Palettertje 28-01-2016

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

Schoolplein!
Achter de schermen gaat het verder....we zijn op zoek naar een stratenmaker die kan helpen bij het plaatsen van nieuwe attributen op het plein. Wie kan dit?
Informatie bij juf Nelleke. nellekesmit@paletkesteren.nl

Continurooster
Afgelopen maandag deelden we de vragenlijst over het continurooster uit. Helaas, ondanks onze controles is er een fout ingeslopen. Wil iedereen vooral vraag 5 invullen? Wij zullen er bij het inleveren ook op proberen te letten of die vraag is ingevuld. Mocht het niet zo zijn, zou u deze vraag dan alsnog willen beantwoorden? Excuus voor de verwarring, het blijft mensenwerk...heel erg bedankt. Team Daltonschool Palet Kesteren.

Podiumochtend groep 3-5 en groep 7-8
Morgen is het dan zover: de podiumochtend van groep 3-5 en groep 7-8!
Van 11 uur tot 12 uur zullen de kinderen van deze groepen een gevarieerd optreden verzorgen. Zij zijn druk bezig met de voorbereidingen. U bent van harte welkom!

Bestek, bordjes en bekers over van het Voorleesontbijt
Afgelopen woensdag hebben de kinderen genoten van het Voorleesontbijt Nu zijn er in verschillende klassen bordjes, bekers en/of bestek achtergebleven. Mocht u iets missen, kijk dan even op school of het is achtergebleven. Zou u ook  willen kijken of uw kind(eren) de juiste spullen hebben meegenomen? Er zijn ouders die iets missen, maar datgene ligt ook niet op school. Wellicht heft uw kind zich vergist en het verkeerde mee naar huis genomen. In dat geval zien we die spullen graag weer terug op school.

Hulpouders gevraagd voor groep 1-2
Iedere middag van 13.15u tot 14.00u spelen de kinderen van groep 1-2 met ontwikkelingsmateriaal of met een gezelschapsspel. Bij een aantal spellen is begeleiding echter wel erg fijn. U kunt zich hier nog steeds voor opgeven d.m.v. de intekenlijst op de deur van groep 1-2.

Data voor de komende weken
29-01 Podiumochtend groep 3-5 en groep 7-8
12-02 Rapporten mee
22-02 – 28-02 Voorjaarsvakantie

 

O.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

   
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?