Palettertje 04-02-2016

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

Continurooster
Denken jullie aan het invullen van de vragenlijst over het continurooster? Woensdag 10 februari willen we alle lijsten graag terug hebben.

Nieuws over het schoolplein!
De voorbereidingen gaan verder. We hopen dat er over een paar weken gras kan worden ingezaaid in de vrijgekomen groenstrook. Tevens liggen de plannen klaar voor het plaatsen van de schommel, al zo lang door de schoolraad gewenst!
We hebben tevens het plan om een 'boogloop' speeltoestel te plaatsen van de opbrengst van de TSO gelden. Deze komt naast de zandbak.

Voorstelling Echt Vet voor groep 1 t/m 8
Op donderdag 18 februari is er voor alle leerlingen van onze school van 9.00u tot 10.00u uur in de sporthal te Ochten (naast de Houtkoperschool)  een voorstelling te bewonderen in het kader van B-fit . De voorstelling heet 'Echt Vet'.
Meer informatie is te zien op https://www.youtube.com/watch?v=Y27GOJhmwSI
Deze voorstelling bekijken we samen met alle leerlingen van Het Palet te Opheusden en de Isandraschool te IJzendoorn.
We gaan daar met de bus naartoe. De bussen zullen om 8.30 uur voor de school staan, dus het is zaak, dat alle leerlingen  om 8.30u op school zijn, zodat we op tijd kunnen vertrekken. De voorstelling duurt tot 10.00u, dus we zullen vermoedelijk rond 10.30u weer op school zijn.

Data voor de komende weken
12-02 Rapporten mee
22-02 – 28-02 Voorjaarsvakantie

O.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

   
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?