Palettertje 16-06-2016

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

Nieuwe collega groep 3-4
Onlangs zijn er sollicitatiegesprekken gevoerd en heten wij Daphne Polder welkom bij ons op school. Zij gaat op maandag en dinsdag werken in groep 3-4 samen met juf Anja.
In onderstaande stukje stelt ze zich voor.....:

Mijn naam is Daphne Polder en ik woon sinds vorig jaar samen met mijn man in Hellouw. In 2011 ben afgestudeerd van de pabo in Den Bosch en sindsdien invalleerkracht binnen verschillende stichtingen. Naast het invallen ben ik 2 jaar druk bezig geweest met het volgen van mijn studie Master SEN (Special Education Needs) in de richting van gedrag. Hier mocht ik oktober 2015 mijn diploma voor in ontvangst nemen. Met de kennis uit deze opleiding probeer ik zo goed mogelijk aan sluiten bij de behoeften van de leerlingen. Ik geniet iedere dag van alle fijne en leerzame momenten binnen het onderwijs, dit geeft mij veel voldoening. Jullie gaan mij na de vakantie op school zien op de maandag en dinsdag in groep 3-4. Ik kijk er erg naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Naast de werkzaamheden in Kesteren ben ik iedere vrijdag werkzaam op de Bloeiende Betuwe in Rhenoy. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het maken van mooie reizen, hardlopen en ben ik graag in de tuin bezig. Mochten er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Gezocht: piratenspullen/kleding voor groep 1-2
Tijdens de musical op 1 juli zijn de kinderen van groep 1-2 piraten. Het zou leuk zijn als de kinderen er ook uit zien als piraten. Wie heeft er nog piratenspullen/kleding? Zo ja, dan willen we het graag lenen. Denk hierbij aan verkleedkleren, ooglapjes, hoeden, wit/rood of wit/blauw gestreepte t-shirts, rode broeken enz.

Ouderklankbordgroepbijeenkomst geweest met het team
Afgelopen dinsdag is er een ouderklankbordgroepbijeenkomst geweest met het team. Ouders en leerkrachten hebben ideeën hebben uitgewisseld over verschillende zaken, zoals Dalton, PR, website en Facebook. Het team neemt de tips en ideeën mee en gaat hiermee aan de slag. Dit jaar zijn er 3 klankbordgroep bijeenkomsten geweest; 2 bijeenkomsten met ouders en directie en de laatste bijeenkomst met ouders en het team.
De notulen van deze bijeenkomsten liggen ter inzage op school.

Bedankmiddag 28-06 om 15.45u
Voor alle ouders en opa’s/oma’s die dit jaar op wat voor manier ook geholpen hebben organiseren we een bedankmiddag op 28 juni van 15.45u tot 16.30u. De bedankmiddag bestaat uit een high tea met door de kinderen gemaakte hapjes. Heeft u dit schooljaar geholpen en komt u naar de high tea, dan kunt u zich inschrijven op de intekenlijst in het halletje. U kunt zich opgeven tot vrijdag 24-06.

Data voor de komende weken
27-06 Spreekuur schoolverpleegkundige
28-06 Bedankmiddag voor alle hulpouders
01-07 Rapporten mee
01-07 Musical ‘de Vuilnisboot’
04-07 Start proefweek continurooster
06-07 Musical en afscheid groep 8
08-07 Laatste schooldag tot 11.00 uur


O.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

   
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?