Palettertje 23-06-2016

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

Gezocht: piratenspullen/kleding voor groep 1-2
Tijdens de musical op 1 juli zijn de kinderen van groep 1-2 piraten. Het zou leuk zijn als de kinderen er ook uit zien als piraten. Wie heeft er nog piratenspullen/kleding? Zo ja, dan willen we het graag lenen. Denk hierbij aan verkleedkleren, ooglapjes, hoeden, wit/rood of wit/blauw gestreepte t-shirts, rode broeken enz.

Bedankmiddag 28-06 om 15.45u (ook voor ouders die maar 1x hebben meegeholpen)
Voor alle ouders en opa’s/oma’s die dit jaar op wat voor manier ook geholpen hebben organiseren we een bedankmiddag op 28 juni van 15.45u tot 16.30u. De bedankmiddag bestaat uit een high tea met door de kinderen gemaakte hapjes. Heeft u dit schooljaar geholpen, al was het maar eenmalig, en komt u naar de high tea, dan kunt u zich inschrijven op de intekenlijst in het halletje. U kunt zich opgeven tot vrijdag 24-06.

Continurooster in de laatste schoolweek
Denken jullie er allemaal aan, dat we de laatste schoolweek van dit schooljaar al het continurooster draaien? Na de zomervakantie krijgen alle kinderen van school een koeltasje om hun eten en drinken in te bewaren. Het is wellicht verstandig om de laatste week zelf voor een koeltasje te zorgen.

Musical de Vuilnisboot op vrijdag 1 juli
Volgende week vrijdag, 1 juli, spelen we samen met de Fanfare de musical De Vuilnisboot. We zijn op zoek naar ouders die om 12.30u mee willen helpen om de zaal in orde te maken. Het gaat dan om het klaarzetten van stoelen, het ophangen van het decor en het inrichten van het toneel.

De kinderen van groep 1 t/m 6 worden om 14.30 uur bij sporthal 'De Leede' te Kesteren (dus niet op school, maar bij sporthal 'De Leede', Kasteelstraat 4 te Kesteren) verwacht. Om 15.45 uur gaat de sporthal open voor de ouders. U kunt uw kind(eren) dan na de voorstelling om 17.00 uur meenemen naar huis.

Ouders gezocht die willen helpen met het schoonmaken van het kleutermateriaal
Juf Martine is op zoek naar ouders die de komende weken willen helpen met het schoonmaken van het kleutermateriaal. Dat mag op school (ook onder schooltijd), maar als u liever wat speelgoed mee naar huis neemt, is dat ook prima. Lego bijvoorbeeld kan heel goed in een gesloten kussensloop in de wasmachine.
Wilt u helpen schoonmaken, geef dat dan aan bij juf Martine.

Data voor de komende weken
27-06 Spreekuur schoolverpleegkundige
28-06 Bedankmiddag voor alle hulpouders
01-07 Rapporten mee
01-07 Musical ‘de Vuilnisboot’
04-07 Start proefweek continurooster
06-07 Musical en afscheid groep 8
08-07 Laatste schooldag tot 11.00 uur

O.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

   
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?