Palettertje 09-12-2016

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

 

Foto's Sinterklaas. Tijdens het bezoek van Sinterklaas zijn foto's gemaakt. Deze zijn te bekijken en te bestellen op. Http://dajafotografie.picturepresent.nl/sinterklaas_2016_

Juf Martine Juf Martine mocht afgelopen maandag met haar dochtertje naar huis.


Vervanging groep 6/8
Het is nog niet gelukt om vervanging voor juf Else Marije te regelen. Tot de kerstvakantie zullen juf Nelleke en juf Nathalie de groep opvangen.


MR lid (nog)  niet gevonden

Vanaf de zomervakantie zijn we bezig geweest een ander MR lid te vinden. Afgelopen twee weken deden we een oproep voor een verkiezing. Beiden bleven zonder resultaat.

We gaan vanaf 1 januari verder met een MR, met 1 ouder lid Margaret van Herwaarden en 2 teamleden, Nico van Dijk en Nelleke Smit.

Wie wil onze MR komen versterken? Wees welkom.

Koel/vries

Afgelopen week is het vriesvak van onze koelkast kapot gegaan. We zijn in verband met het kerstdiner op 21 december op zoek naar een vervangende koelkast met vriesvak.

Wie heeft er toevallig nog een staan en wil hem aan school doneren?

Contactpersoon: nellekesmit@paletkesteren.nl

Ontruimingsoefening

Afgelopen woensdag hebben we de verplichte geplande ontruimingsoefening gedaan. De oefening verliep goed. Binnen 5 minuten waren we allemaal buiten, hadden de meester en de juffen gecontroleerd of alle kinderen buiten waren en was ook de school nog een keer gecontroleerd. We hopen in het voorjaar weer een onaangekondigde ontruimingsoefening te doen.

Kerstviering 2016

De Sint is het land nog maar net uit en de kerst staat al voor de deur. De hal zal sfeervol omgetoverd worden in een gezellig kerst tafereel.

Dit jaar zullen we op woensdag 21 december het kerstdiner houden. Vanaf aanstaande maandag hangen er lijsten voor de gerechten op de deuren van de klassen, verzin een lekker gerecht en vul het formulier in. Ook is het fijn wanneer er rekening wordt gehouden met de islamitische kinderen. Wat goed is om te weten is dat zij wegens hun geloof alleen ritueel geslacht vlees (halal vlees) mogen en ook geen varkensvlees.

Het kerstdiner start om 17.30 uur. Vanaf 17.15 mag u uw kind en de gerechten brengen. Veel plezier en succes met het bedenken en klaarmaken van een gerecht!

Wij willen u vragen om uw kind(eren) een bord, bestek, beker, eventueel een extra kom voor soep en een plastic tas met naam, waar bord etc.(vuil) weer in mee naar huis kan, mee te geven.

Na het kerstdiner gaan we met de kinderen genieten van een heerlijke kerstwandeling.

Vanaf 19.30 uur kunt u uw kind(eren) weer op komen halen.

De juf/meester zal met de kinderen naar buiten komen.

Op ons schoolplein staat voor u een heerlijk warm drankje met wat lekkers klaar!

Bij slecht weer, zo slecht dat de wandeling niet door kan gaan, sluiten we na het diner af rond 18.30u.

Namens de Kerstcommissie

Oproep hulp Kerst

Na het kerstdiner op woensdag 21 december gaan we met de kinderen genieten van een heerlijke kerstwandeling. Hiervoor zoeken wij 4 hulpouders voor de begeleiding.

U wordt om 18.20 uur op school verwacht en loopt samen met nog 3 begeleiders met een groepje mee. Bij teveel aanmeldingen zal er geloot worden.

Wij zouden het erg leuk vinden om langs de route een stukje muziek te laten horen en zijn op zoek naar ouders, opa’s, oma’s, broers of zussen die een instrument bespelen en dit langs de route samen zouden willen laten horen.

Heeft u een ander leuk idee voor langs de route, horen wij dit uiteraard ook heel graag. Wij hebben al een ouder die bereid is een kerstverhaal te vertellen, hiervoor zijn wij erg dankbaar!

Geef u op bij juf Monique of Janine (moeder van Damiën en Delano) of mail naar or@paletkesteren.nl.

Namens de Kerstcommissie

Data voor de komende weken

19-12 3e bijeenkomst training mediatoren

13.00u – 14.00u met aansluitend de diploma-uitreiking

21-12 Kerstviering/kerstdiner: informatie volgt nog.

22-12 Adrie Vroon - Sprookjes groep 1-2

22-12 Adrie Vroon - Sprookjes groep 3-4

22-12 Adrie Vroon - Sprookjes groep 5-7

22-12 Adrie Vroon - Sprookjes groep 6-8
23-12 Start kerstvakantie.
09-01 Start school.


O.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 


Aanvullende teksten Aanvullende teksten Aanvullende teksten

 


 
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?