Palettertje 03-02-2017

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

Jeugdsportfonds Gelderland

Alle kinderen moeten kunnen sporten!

Ieder kind moet kunnen sporten! Maar lang niet alle kinderen hebben gelijke kansen.

Dat kan aan van alles liggen, maar nooit aan de kinderen zelf. Als het over sporten gaat, geeft het Jeugdsportfonds juist die kinderen een extra kans. Een kans die ze anders niet zouden krijgen, omdat bijvoorbeeld het lidmaatschap van een sportvereniging niet kan worden betaald. Ouders/verzorgers van kinderen uit gezinnen waarvan het netto-inkomen maximaal 120% van het sociaal minimum betreft, kunnen gebruik maken van financiële ondersteuning door het Jeugdsportfonds Gelderland.

Aanvraag indienen

Ouders/verzorgers kunnen echter niet zelf een aanvraag indienen. Kinderen kunnen worden aangemeld door een intermediair. Een intermediair is iemand die op professionele wijze betrokken is bij de opvoeding van uw kind, bijvoorbeeld de leerkracht van uw kind. De bijdrage van Jeugdsportfonds Gelderland bestaat uit een vergoeding voor het sportlidmaatschap (en daarnaast eventueel de aanschaf van sportartikelen) tot maximaal 225 euro per jaar per kind. Jaarlijks wordt opnieuw bekeken of uw kind(eren) voor een nieuwe bijdrage in aanmerking komen.

Contact

Basisschool Het Palet steunt Jeugdsportfonds gemeente Neder-Betuwe.

De contactpersoon van school kan contact zoeken met lokaal aanspreekpunt van de gemeente Neder-Betuwe voor het in werk stellen van de aanvraag, voor/na schooltijd kunt u bij haar langslopen! Wilt u de aanvraag liever niet via school laten verlopen, dan kun u contact opnemen met het lokaal aanspreekpunt in uw gemeente. Hiervoor kunt u terecht bij het kernpunt in uw dorp of contact zoeken met buurtsportcoach Joris Maier, via joris@healthclubjulien.nl of 06-48072563

Kijk voor meer informatie over het Jeugdsportfonds op www.jeugdsportfonds.nl

Data voor de komende weken

09-02 Mad science

10-02 rapporten mee

16-02 Mad science

22-02 kwartfinale voorleeswedstrijd

23-02 Mad science

27-02 voorjaarsvakantie

10-03 Podium groep 3 t/m 7.


O.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

 


Aanvullende teksten Aanvullende teksten Aanvullende teksten

 


 
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?