Palettertje 30-06-2017

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

Bericht van juf Monique
Lieve kinderen, ouders/ verzorgers,
Na een langdurige periode van ziek zijn/ afwezigheid waarin ik (mede door privéomstandigheden) niet in staat ben geweest om te werken, kan ik nu gelukkig zeggen dat het steeds beter met mij gaat.
Dat betekent, dat ik na de zomervakantie heel langzaamaan werkzaamheden zal gaan oppakken met het striven, dat ik na de herfstvakantie weer volledig terug ben.
Jullie zullen mijn gezicht weer vaker in school gaan zien. Iets waar ik naar uitkijk.
Ik kom in ieder geval maandagmiddag naar de generale repetitie van de musical van groep 8 kijken!
Juf Monique

Even voorstellen...... Juf Karin
Na de zomervakantie start ik als groepsleerkracht in groep 3-4. Graag wil ik me even voorstellen! Mijn naam is Karin van der Plas. Ik ben 45 jaar en woon samen met mijn man en twee dochters in Deil. In mijn vrije tijd tennis, tuinier en fotografeer ik graag en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.
Al 23 jaar geef ik met veel plezier les. De afgelopen 13 jaar heb ik gewerkt op de Lokhorstschool in Deil. Sinds september 2016 ben ik, op zoek naar nieuwe uitdagingen en ontmoetingen, werkzaam geweest voor de invalpool van IPPON. Ik heb veel zin om weer te beginnen op een vaste werkplek!
Mijn werkdagen worden woensdag, donderdag en vrijdag. Heeft u vragen, loop dan gerust binnen of neem contact met mij op. Voor nu alvast een fijne zomervakantie en tot ziens!

Data voor de komende weken
03-07 Afscheid en musical groep 8
04-07 Afscheidsuitje groep 8
05-07 Afscheidsfeestje meester Nico
07-07 Kinderen krijgen vakantie!

O.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

   
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?