Palettertje 29-09-2017

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

!!! Staking 5 oktober a.s !!!
In een eerder Palettertje heeft een verwijzing naar de brief van ons bestuur gestaan: Op 5 oktober is de school echt dicht i.v.m. de staking en alle leerlingen zijn dus vrij.

Verjaardag juf Daphne en juf Martine in groep 1-2
Op woensdag 11 oktober vieren de juffen van groep 1-2 hun verjaardag. De kinderen mogen verkleed naar school komen en hoeven die dag geen eten en drinken mee te nemen (geen tussendoortje en geen lunch). Let op, dit geldt alleen voor de kinderen van groep 1-2. Juf Daphne is ook juf van groep 3-4, maar daar zal ze haar verjaardag op een ander moment vieren.

Groep 1 t/m 4 is naar het bos geweest!
Groep 1 t/m 4 is afgelopen dinsdag naar het bos geweest. Het was een geslaagde middag! We hebben leuke foto’s gemaakt. Deze foto’s staan op onze facebookpagina, dus neem gerust een kijkje op onze pagina om de foto’s te bewonderen.

We willen alle ouders die mee zijn geweest bedanken.

Opening kinderboekenweek op woensdag 4 oktober
Op woensdag 4 oktober start de kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Gruwelijk eng. De kinderen mogen die dag verkleed naar school komen. Om 08.30u zullen de deuren van de school opengaan. We starten dan gezamenlijk in de hal met het liedje Gruwelijk eng en het bijbehorende dansje. Jullie zijn van harte uitgenodigd om te blijven kijken.als je durft!!

Jeugdsportfonds: geen zorgen meer over de contributie!
Voetbal, turnen, dansles, sport is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Maar het kost geld. Geld dat er thuis voor dit doel niet is. Toch hoeft dat geen belemmering te zijn, omdat in die situatie de contributie door de gemeente Neder-Betuwe via het Jeugdsportfonds wordt betaald.

De regeling is voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar van wie de ouders bijvoorbeeld een uitkering hebben, te maken hebben met schuldsanering of een inkomen onder 120% van het sociaal minimum. Meerdere kinderen uit het gezin kunnen er gebruik van maken wanneer het Jeugdsportfonds de aanvraag goedkeurt. Het geld voor bijvoorbeeld contributie wordt dan direct gestort op de rekening van de sportaanbieder. Voorschieten van het bedrag hoeft dus niet.
Lokaal aanspreekpunt Joris Maier, buurtsportcoach in Neder-Betuwe, is het aanspreekpunt. Hij is de verbinder tussen basisscholen, sportverenigingen, zorgaanbieders en allerlei maatschappelijke organisaties. En dus ook voor het Jeugdsportfonds. De bijdrage kunt u niet zelf aanvragen en evenmin de sportaanbieder.
Meer informatie Joris Maier, tel. 06-48 07 25 63 / e-mail joris@healthclubjulien.nl

Data voor de komende weken
03-10 Geplande ontruimingsoefening

04-10 Start kinderboekenweek
16-10 – 20-10 Herfstvakantie
27-10 Studiedag team (kinderen vrij)
10-11 Nationaal schoolontbijt

 

.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

   
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?