Palettertje 18-12-2017

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

Schoolfruit
De komende week worden mandarijnen, sinaasappelen en appels (Elstar) geleverd.

Kerstdiner 20 december 2017
Zongen we afgelopen dinsdag nog braaf sinterklaasliedjes, nu is het alweer tijd om de kerstballen van zolder te halen. De hal is vandaag al sfeervol omgetoverd tot “Winter Wonderland”. Dit jaar houden we het kerstdiner op woensdag 20 december. Vanaf aanstaande maandag hangen er lijsten voor de gerechten op de deuren van de klassen, verzin een lekker gerecht en vul de lijst in. Ook is het fijn als er rekening wordt gehouden met de islamitische kinderen. Wat goed is om te weten is dat zij wegens hun geloof alleen ritueel geslacht vlees (halal) mogen en ook geen varkensvlees. Het kerstdiner start om 17.30 uur. Vanaf 17.15 uur mag u uw kind(eren) en de gerechten brengen. Veel plezier en succes met het bedenken en het klaarmaken van het gerecht. Wij willen u vragen om uw kind(eren) een bord, bestek, beker, eventueel een kom voor soep en een plastic tas met naam, waar bord etc. (vuil) weer in mee naar huis kan, mee te geven. Vanaf 18.30 uur kunt u uw kind(eren) weer op komen halen. De juf zal met de kinderen naar buiten komen.

Wijziging in het programma: Schaatsen
In de week van 18-22 december komt er voor Chinees restaurant HONG KONG in Kesteren een heuse schaatsbaan te liggen, gesponsord door Prima voor elkaar, de Spar en de andere middenstanders in Kesteren. Scholen in Kesteren hebben dankzij de sponsoring vrij toegang in deze week. We willen daar met de hele school natuurlijk graag gebruik van maken. Per groep gaan we ongeveer een uurtje schaatsen. De schaatsen zijn geregeld bij de ijsbaan. Het is belangrijk, dat de kinderen handschoenen en warme kleding aan hebben tijdens het schaatsen.

Wij gaan op maandag 18 december schaatsen:
Groep 1-2 en groep 7-8 gaan van 11.00 uur tot 12.00 uur.
Groep 3-4 gaat van 12.00 uur tot 13.00 uur.
Groep 5-6 gaat van 13.00 uur tot 14.00 uur.

Kerstmarkt afgelopen dinsdag
Afgelopen dinsdag heeft onze kerstmarkt plaatgevonden. Het was een succes! De ouderraad had na Sinterklaas de hal al omgetoverd in een Winterwonderland en deze versieringen, alle lichtjes en de accordeonspelende kerstman zorgden voor een gezellige sfeer. Ouderraad en hulpouders, bedankt voor alle tijd en moeite die jullie ook dit jaar weer in de markt hebben gestoken.

Data voor de komende weken
18-12 Schaatsen
20-12 Schoolraadbijeenkomst
20-12 Kerstdiner
22-12 Kinderen krijgen om 12.00u kerstvakantie

 

.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

   
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?