Palettertje 15-06-2018

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

Formatie schooljaar 2018-2019
Vandaag, vrijdag 15 juni, hebben de leerlingen een brief meegekregen met daarin de formative voor het aankomende schooljaar. Zoals ook al in de vrief vermeld: mocht u vragen of merkingen hebben, loop dan even binnen bij juf Diana.

Even voorstellen: Juf Sam, de leerkracht van groep 3
Mijn naam is Sam Berendse-Verspeek en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment ben ik de pabo aan het afronden. Volgend schooljaar ben ik de leerkracht van groep 3. Ik zal elke dag aanwezig zijn. Tijdens mijn opleiding heb ik een aantal keer stage gelopen in groep 3. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het jonge kind. De komende tijd zal ik een aantal keer in de klas komen om kennis te maken met de leerlingen en de werkwijze binnen de school. Ik kijk er erg naar uit om het team te versterken.
Mocht u vragen hebben, stel ze dan gerust.

De VakantieBieb van de bibliotheek
Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt weer boeken sjouwen. Je kunt de app downloaden van 1 juli t/m 31 augustus. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Veel leesplezier!
https://www.onlinebibliotheek.nl/vakantiebieb.html

Onze Daltonwerkwijze in het Palettertje
Verantwoordelijkheid voor je spullen en de klas
Groep 1-2
Alle leerlingen zorgen samen voor de verantwoordelijkheid van de spullen in de klas. Als de leerlingen met materiaal hebben gespeeld, zorgen ze er samen voor dat het weer netjes wordt opgeruimd.
Een aantal leerlingen heeft ook een extra taakje waar ze de verantwoordelijkheid over nemen, bijv. alle naamkaartjes op het kiesbord aan de zijkant hangen of de wasknijper bij de goede dag hangen. Deze taken worden door de leerlingen zelfstandig uitgevoerd. De leerlingen die een extra taakje hebben, zien dat op de lijst die in de klas hangt. Op die lijst staan de taakjes met de foto’s van de kinderen erachter.

Data voor de komende weken
18-06 Praktisch verkeersexamen groep 7-8
19-06 Presentatie Fabuleuze fabels
21-06 Hoofdluiscontrole
09-07 Musical en afscheid groep 8
13-07 Laatste schooldag: de kinderen zijn om 11.00u uit.

O.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

   
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?