Palettertje 31-08

Als u deze mail niet kunt lezen, klik dan hier voor een online versie.
nieuwsbrief-kesteren

Beste ouders en leerlingen,

Het was een warm welkom deze week en ik heb al een paar handen geschud. Hopelijk maken we binnenkort nog wat nader kennis met elkaar!
 
Jeroen Goes (voorzitter bestuur Fluvium) heeft mij voor de vakantie al een klein beetje geïntroduceerd maar via deze weg wil ik dat graag nog iets uitgebreider doen.
Ik ben mijn hele werkzame leven al verbonden aan het onderwijs. Begonnen als leerkracht en uiteindelijk de laatste 8 jaar als directeur gewerkt in het Utrechtse. Daar woon ik ook in het mooie IJsselstein! Naast het directeurschap ben ik ook werkzaam bij Marant in Elst als onderwijsadviseur.
 
Maandag ben ik alle klassen langs geweest om kennis te maken met de kinderen en heb ik antwoord gegeven op verschillende vragen. Een kleine selectie antwoorden: 37, getrouwd, 2 dochters van 5 en van 7, blauw, sushi, auto, rapunzel en dansen!
 
Tot dat er een nieuwe directeur is gevonden voor het Palet zal ik 2 dagen in de week aanwezig zijn. Dit zal wisselen tussen de maandag, dinsdag en donderdag. Ieder week zal in het Palettertje staan wanneer ik de week erop aanwezig zal zijn.
 
Ik kijk uit naar een mooie tijd en een goede samenwerking op het Palet.
 
Mocht u vragen hebben of gewoon even kennis willen maken, mijn deur staat open!
 
Vriendelijke groeten,
Diane van Tuijl
 

Avondvierdaagse Kesteren

De avondvierdaagse in Kesteren is dit jaar van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 september. Daltonschool Het Palet loopt ook dit jaar weer mee!

De avondvierdaagse is een activiteit vanuit de ouderraad. Dit betekent dat de school (het team) geen aanspreekpunt is. Voor vragen, opmerkingen en klachten moet u bij de organiserende leden van de ouderraad zijn. Dit zijn Marian Boers (moeder Nena groep 8) en Janine Vermeer (moeder Delano groep 4 en Damiën groep 8).

Afgelopen maandag hebben alle leerlingen een brief en inschrijfformulier mee naar huis gekregen. Let op: Opgeven kan t/m woensdag 5 september a.s. Na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk! Wij hopen op veel enthousiaste lopers.

 

Belangrijke data voor de komende weken:

18-09: Hetty onze leesmediacoach komt in de klas. 

03-10 t/m 12-10: kinderboekenweek.

09-10: Hetty onze leesmediacoach komt in de klas.

09-10: schoolfotograaf.

22-10 t/m 26-10: herfstvakantie.

O.B.S. Het Palet
J. Catsstraat 2a

4041 XV Kesteren
tel: 0488-48 1398
email Palet Kesteren

 

   
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen?