Header_nieuwsbrief_Dalton_Palet.
Header_nieuwsbrief_foto

Algemeen

Gezond schoolontbijt.

Vandaag hebben we heerlijk genoten van een gezond schoolontbijt. Alle groepen hebben in de groep een lekker ontbijt gehad van het Nationaal Schoolontbijt. Met hulp van enkele ouders verliep alles prima!

Alarm!!!

Ontruimingsoefening op Het Palet "Oefenen" dat doen we heel veel op het Palet, rekenen, spelling en lezen. Maar een ontruimingsoefening "oefenen" we gelukkig maar een enkele keer. Afgelopen dinsdag 2 november hebben we een geplande ontruimingsoefening gedaan. Kijken of we het allemaal nog een beetje weten. We evalueren en kijken wat er beter en veiliger kan. In het voorjaar komt …

Kapstokregels & nieuwsbrief

Onze Kapstokregels Een belangrijk onderdeel van De Vreedzame School (onze methode voor sociale competentie en democratisch burgerschap) is heldere, zichtbare basisregels in de school: de zogenaamde Kapstokregels van daltonschool het Palet. De regels vormen een kader voor gewenst gedrag: ' Zo doen wij het op onze school!' De drie Kapstokregels die wij hebben zijn: - Voor alle spullen zorgen wij goed, omdat je ze weer gebruiken moet. - Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft …

Dalton

Nieuws uit de groepen

Spelinloop groep 1&2

Spelinloop groep 1-2 Ouderbetrokkenheid is een belangrijk onderdeel van Piramide. Deze betrokkenheid wordt gestimuleerd tijdens de spelinloop, het moment waarop de ouders hun kinderen brengen en mee kunnen spelen met hun kinderen. Er is tijd om informatie uit te wisselen. En er is tijd om samen te spelen, en van elkaar te leren,  in de sfeer van de projecten. In …

Groep 1&2

Naar het bos In het kader van het thema ' Herfst' heeft groep 1-2 lekker een boswandeling gemaakt. We hebben pindaslingers gemaakt voor de vogels die niet naar het Zuiden trekken! De schooljudolessen zijn weer begonnen. Rollen maar!

Energiezuinig in 7&8

Woensdag (3 november) heeft groep 7/8 een gastles gehad over energie zuinig. De leerlingen hebben veel geleerd en geoefend.

Bezoek Pantarijn groep 7&8

Donderdag (4 november) heeft groep 7/8 minilessen mogen volgen bij Pantarijn Kesteren. We hebben onwijs veel gezien van de school. We hebben een positieve dag gehad!

Jarigen

Aankomende week zijn de volgende kinderen jarig;

06-11 Romaissa (9 jaar)
06-11: Feruza (7 jaar)
10-11 Seppe (9 jaar)

Allemaal van harte gefeliciteerd en alvast een fijne verjaardag!
Celebrating people vector concept simple illustration or icon, celebration anniversary or holiday fun, group of cheerful happy people having fun at party.
Meer informatie over ons Daltononderwijs vindt u via de Daltonpagina op de website.
Fluvium_logo_wit