Header_nieuwsbrief_Dalton_Palet.
Header_nieuwsbrief_foto

Algemeen

Interview met onze nieuwe directeur!

Interview met Stefan Teunissen, de nieuwe directeur, door Amira, Anissa en Fleur Fleur, Amira en Anissa stellen zichzelf voor: Fleur: Ik vind het vooral gezellig op het Palet. Ik heb een zusje Annemijn in groep 6. Ik zit net op kickboxen, dat vind ik leuk. Wij zitten op Daltonschool het Palet, wij leren wat Dalton is en dat hebben de andere scholen in …

Bericht van juf Karien

Beste ouders en leerlingen, Er zomaar tussenuit piepen is niet mijn stijl. Het gaat op dit moment echter niet goed genoeg met mij om afscheid te kunnen komen nemen. Er is een boel gebeurd in het afgelopen jaar en ik vind het spijtig dat de samenwerking hierdoor maar zo kort heeft mogen duren. Desalniettemin ben ik blij te vernemen dat …

MR vergadering

De volgende MR (Medezeggenschapsraad vergadering) is op 21 september om 15.00u te Palet Kesteren. Info over de MR en de openbare notulen vindt u terug op onze website (www.paletkesteren.nl) onder het kopje MR. Ook kunt u contact opnemen met Monique Lubbers (voorzitter). m.lubbers@paletkesteren.nl

De VakantieBieb

Ja, ja, de VakantieBieb is weer open! https://www.bibliotheekrivierenland.nl/actueel/actueel/een-zomer-vol-verhalen-met-de-vakantiebieb.html Dit jaar in een nieuwe app met e-books én luisterboeken. De VakantieBieb is open voor alle Nederlanders, jong en oud, lid of geen lid van de Bibliotheek.

Dalton

Dagkleuren

Wij zijn Tim en Salam Wij gaan  iets vertellen over de kleuren van de dag. Rood is van maandag Blauw is van  dinsdag  Oranje is van woensdag Groen is van donderdag Geel is van vrijdag Deze kleuren gebruiken we om te laten zien op welke dag we een werkje hebben gemaakt.

Nieuws uit de groepen

Verkeersexamen

Afgelopen week maakten de groepen 7 en 8 het verkeersexamen. Op maandag kwam de theorie aan bod en op woensdag mochten de kinderen hun opgedane kennis in de praktijk laten zien. Ze fietsten in tweetallen een uitgezet parcours. Alle kinderen zijn geslaagd voor hun examens! Gefeliciteerd allemaal!

Met Sprongen Vooruit

Deze week hebben we in groep 7/8 gespeeld met de spellen van 'Met Sprongen Vooruit'. Hiermee oefenen de kinderen allerlei facetten van het rekenen en het automatiseren.

Jarigen

Aankomende week zijn de volgende kinderen jarig;

17 juli: Leo (11 jaar) - groep 7
18 juli: Saïda (7 jaar) - groep 3

Allemaal van harte gefeliciteerd en alvast een fijne verjaardag!
Celebrating people vector concept simple illustration or icon, celebration anniversary or holiday fun, group of cheerful happy people having fun at party.
Meer informatie over ons Daltononderwijs vindt u via de Daltonpagina op de website.
Fluvium_logo_wit